Rondia Installatietechniek


In 1987 begon hij bij een werkgever in Deventer. Daar leerde hij als service-onderhoudsmonteur de fijne kneepjes in het wereldje van CV-ketels. Na 14 jaar trouwe dienst is hij in dienst gekomen bij een oud collega en daar leerde Ronald steeds meer installatiewerk, zoals complete badkamers en electra. Na te hebben gewerkt bij een volgende werkgever, heeft Ronald besloten om toch de stap te wagen en als ZZP-er aan het werk te gaan. In al die 25 jaar leerde hij alles over gas, water, electra en CV.

“Mensen kunnen mij voor al deze zaken bellen. In 25 jaar tijd is er veel verandert in de technologie van de CV-ketel, maar met het volgen van cursussen ben ik altijd op de hoogte gebleven”.

Kortom Ronald is een allround installatiemonteur.  Vele merken zijn er op de markt en voor al deze merken kunt u bij mij terecht”. Toch gaat mijn voorkeur uit naar de Vailliant ketel en nu als zzp-er, ben ik Vailliant dealer geworden.

Neem contact op

Heeft u belangstelling, een storing aan uw CV-ketel,  wilt u verbouwen of wilt u iets kleins veranderd zien? Bel dan Rondia Installatietechniek op 0570-862422 of 06-13688082.


Ronald de Wit, eigenaar

Rondia InstallatietechnieK
Korticklaan 270
8121 GX Olst
T 0570 862 422