rondia installatie sfeer 006

Badkamers

Ook voor een complete badkamer kunt u bij Rondia Installatietechniek terecht. Sloopwerk, leidingwerk, mechanische ventilatie, tegelwerk en afmonteren. Alles kan door ons gedaan worden. Van begin tot eind zullen wij ons best doen om er een mooi geheel van te maken. Een badkamer moet mooi, maar ook functioneel zijn. Wij zullen samen met u naar een passende samenstelling zoeken, zodat u er daarna optimaal van kunt genieten.

Afdrukken E-mailadres

Centrale verwarming

`s Winters wilt u er natuurlijk warm bij zitten, maar daarvoor moet uw CV ketel wel naar behoren werken. Soms is het nodig om uw CV ketel te vervangen, een andere keer kan er alleen een onderdeel vervangen worden. Geen punt bij Rondia Installatietechniek, want wij zijn officieel Vaillant dealer. Zo is de EcoTEC plus als beste getest in oktober 2012. Uiteraard kunt u bij ons ook voor andere merken ketels terecht.

Afdrukken E-mailadres

Electra

Tegenwoordig kunnen we met al ons elektronische apparatuur niet meer zonder een goede electra installatie. Of u nu een stekker aan een electra snoer wilt hebben of een complete installatie wil. Bij Rondia Installatietechniek bent u daarvoor aan het juiste adres.

Afdrukken E-mailadres

Gas

Een gasinstallatie dient een goede en degelijke installatie te zijn. Een stukje vakwerk dus. Daarvoor kunt u bij Rondia Installatietechniek terecht. Wij werken volgens de laatste eisen

Afdrukken E-mailadres

Keukens

Wanneer u in de keuken lekker staat te koken, denkt u niet gelijk aan het leidingwerk achter het aanrechtblok. Toch is dit een belangrijk onderdeel in de keuken. Als u toe bent aan een nieuwe keuken of misschien een kleine verbouwing, dan verzorgen wij graag het installatiewerk hiervoor. Te denken valt aan:

  • Het verleggen van de gas- en waterleidingen
  • Het bijplaatsen van extra groepen in de meterkast
  • Het bijplaatsen van extra wandcontactdozen
  • Het betegelen van uw mooie nieuwe keuken.

Afdrukken E-mailadres

Loodgieterswerk

Als u gaat verbouwen , of het nu een keuken is, een badkamer of misschien wel het toilet, er komt vaak meer bij kijken dan u in eerste instantie denkt. Vaak is het leidingwerk het laatste waar men aan denkt, maar dit is nu net het geen dat valt onder het loodgieterswerk. Warm- en koud waterleidingen, gasleidingen maar ook de riolering wordt daarmee bedoelt. Rondia Installatietechniek zal altijd zorgen dragen dat dat goed afgedicht is, want het leidingwerk is iets waar men vaak niet zomaar meer bij kan komen na de afwerking van het geheel.

Afdrukken E-mailadres